Gewonde schietincident Rotterdam overleden

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – De persoon die in Rotterdam in de nacht van dinsdag op woensdag gewond raakte na een schietincident, is overleden. Twee personen zijn meegenomen naar het bureau, meldt de politie op Twitter.

Het schietincident gebeurde in een woning aan de Crooswijkseweg. Het is onbekend wat er precies heeft plaatsgevonden, de politie is een onderzoek gestart. Ook de rol van de twee meegenomen personen is onduidelijk.

In dezelfde nacht vond de politie een man gewond op straat in de Voorstraat, na een melding van een steekincident. Daar is vermoedelijk een ruzie aan voorafgegaan. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.