Frank Snoeks commentator finale EK voetbal

04 juli 2016Leestijd: 1 minuut

HILVERSUM (ANP) – Frank Snoeks is zondag de tv-commentator bij de finale van het Europees kampioenschap voetbal. Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff nemen woensdag (Portugal-Wales) en donderdag (Duitsland-Frankrijk) het commentaar bij de halve finales voor hun rekening, meldt de NOS. De drie wedstrijden beginnen om 21.00 uur.

Snoeks verzorgde al eerder het commentaar bij de finale van grote voetbaltoernooien. Hij kwam in actie bij de finales van EK in 2004, het WK in 2006, het EK in 2008, het WK in 2010 en het WK in 2014.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.