nederland

Extra water op warme Vierdaagse-dinsdag

18 juli 2016Leestijd: 1 minuut

NIJMEGEN (ANP) – De organisatie van de Vierdaagse zorgt dinsdag voor extra watertappunten langs het parcours van de eerste wandeldag. Ook tijdens de Vierdaagsefeesten in het centrum van Nijmegen wordt extra water uitgedeeld. Volgens marsleider Johan Willemstein is het dinsdag ,,warm maar draaglijk” voor de lopers.

Dinsdag besluit de organisatie pas of er voor woensdag nog meer maatregelen worden genomen. Vierdaagsemeteoroloog Jules Geirnaerdt voorspelt dat het woensdag op de route van de tweede wandeldag 31 graden wordt, niet heel erg vochtig en een redelijk briesje.

Maandagochtend berekende Weerplaza al dat het woensdag weleens 34 graden kan worden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.