nederland

Drugslab ontdekt in zeecontainers in Ospel

20 juli 2016Leestijd: 1 minuut

OSPEL (ANP) – In enkele zeecontainers op het erf van een woning in het Limburgse Ospel heeft de politie woensdag een laboratorium voor het maken van synthetische drugs ontdekt.

Experts van de Landelijke Faciliteit Ontmanteling (LFP) troffen de containers en het lab aan bij een woning aan de Broenenhoup in Ospel. Het drugslab was niet in werking. Wel vond de LFO een grote hoeveelheid grondstoffen voor de productie van synthetische drugs. Het gaat om een middelgroot drugslab. Dat wordt in de loop van donderdag ontmanteld.

De grond rondom de zeecontainers is vervuild en moet worden gesaneerd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.