Defensie onderzoekt misstanden vliegbasis

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Het ministerie van Defensie onderzoekt mogelijke ‘financiële integriteitsschendingen’ op Vliegbasis Eindhoven. Het personeel is hierover woensdag ingelicht.

,,Als de meldingen kloppen gaat het om ernstige misstanden, daarom is het van het grootste belang dat we dit zorgvuldig onderzoeken”, aldus de commandant van de basis, kolonel Elanor Boekholt-O’Sullivan in een verklaring.

Naar verluidt zouden er meerdere personen bij betrokken zijn. Op Vliegbasis Eindhoven worden de militaire transporten verzorgd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.