Defecte rem oorzaak ongeval Stieltjeskanaal

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

STIELTJESKANAAL (ANP) – Een defecte oplooprem van de aanhanger was de oorzaak van het ongeval in Stieltjeskanaal zaterdag. Een auto met aanhanger raakte daar te water. Vier inzittenden kwamen om het leven.

Toen de bestuurder remde werkte de oplooprem niet zodat de aanhanger tegen de auto duwde. Hierdoor werd de auto het water ingeduwd en kwam op z’n kop in het Stieltjeskanaal terecht. Dat is gebleken uit politie-onderzoek.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.