Auto’s beschadigd bij brand Volvo-garage

10 juli 2016Leestijd: 1 minuut

GOES (ANP) – Enkele auto’s zijn zwaar beschadigd door een brand in de werkplaats van de Volvo-garage aan de Pearyweg in Goes. De brandweer kwam in actie nadat vlammen uit een lichtkoepel in het dak sloegen.

Brandweerlieden konden voorkomen dat de brand oversloeg naar andere delen van de garage. Wel liepen sommige ruimtes rook- en roetschade op. Ook de aanwezige auto’s raakten beschadigd.

Ook het dak en de gevelbeplating hebben schade opgelopen door de brand. Het lukte de brandweer nog wel om enkele auto’s in veiligheid te brengen die achter het pand stonden geparkeerd. Er zijn vijf brandweerwagens ingezet.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.