nederland

Aanhangers Erdogan demonstreren in Rotterdam

16 juli 2016Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – Honderden aanhangers van de Turkse president Recip Tayyip Erdogan zijn vrijdagnacht in Rotterdam de straat opgegaan om hun steun aan hem te betuigen.

Op de Westblaak en op het Churchillplein verzamelden zij zich met Turkse vlaggen en ze reden toeterend rond in auto’s. De politie heeft een deel van de Westblaak afgezet. Rond de demonstratie heerst een gespannen sfeer. Media werden gehinderd in hun werkzaamheden.

Er zijn ook meldingen van nachtelijke demonstraties in Den Haag en Deventer.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.