36-jarige man uit Landsmeer ontvoerd

09 juli 2016Leestijd: 1 minuut

ZAANDAM (ANP) – De politie zoekt de 36-jarige Wendel Meijer uit Landsmeer, die waarschijnlijk dinsdagavond ontvoerd is bij zijn bedrijf aan de Sluispolderweg in Zaandam, laat de politie zaterdag weten. De vriendin van de man meldde woensdagmiddag zijn vermissing bij de politie.

Op bewakingsbeelden is te zien dat de man dinsdagavond net na 21.30 uur zijn bedrijf verliet en daar werd opgewacht door tenminste drie mannen in een witte Audi A4 station die hem met geweld in hun auto meenamen. De politie vreest daarom dat Meijer ergens tegen zijn zin wordt vastgehouden en roept getuigen actief op zich te melden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.