25.000 bezoekers voor Amsterdam Fashion Week

11 juli 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – De 25e editie van de Fashion Week in Amsterdam heeft ongeveer 25.000 modeliefhebbers getrokken. Dat liet de organisatie maandag, de laatste dag van het mode-evenement,weten. Dat is evenveel als de vorige editie. Dit keer stond de Fashion Week in het teken van jong talent.

In de binnenstad was het programma voor het publiek, Off Schedule genaamd. Een nieuwe hotspot was de A’DAM Toren. Hierin was een pop-upstore met kleding en schoenen van ontwerpers die in vorige edities hun collecties hadden laten zien.

De catwalks waren in de Gashouder en het Transformatorhuis. Daar waren shows te zien van ontwerpers als Tony Cohen, Spijkers en Spijkers en Monique Collignon.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.