nederland

Vrouw overleden na aanrijding heftruck

08 juni 2016Leestijd: 1 minuut

TER APEL (ANP) – In Ter Apel is woensdag een 54-jarige vrouw overleden door een ongeval met een heftruck. De voetgangster kwam volgens de politie onder het voertuig terecht.

De uit Meppel afkomstige vrouw werd aangereden tijdens werkzaamheden op de Nulweg, op het terrein van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Omstanders en hulpdiensten probeerden het slachtoffer te helpen, maar zij overleed ter plekke. De oorzaak van het ongeval is volgens de politie nog onduidelijk. De chauffeur van de heftruck, een 28-jarige inwoner van Ter Apel, is als verdachte gehoord.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.