nederland

Verstappen te bewonderen in Zandvoort

04 juni 2016Leestijd: 1 minuut

ZANDVOORT (ANP) – Max Verstappen is zaterdag en zondag te bewonderen op het circuit van Zandvoort. De populaire Formule 1-coureur geeft tijdens de familieracedagen demonstraties in zijn bolide van Red Bull.

De spectaculaire overwinning van Verstappen in de Grote Prijs van Spanje zorgde voor een run op de kaarten voor het evenement. Er worden in de duinen in Zandvoort tienduizenden mensen verwacht. De ANWB heeft al gewaarschuwd voor grote verkeersdrukte rond het circuit en gaat ervan uit dat er files zullen ontstaan op de A9, N200 en N201.

Na de demonstraties van Verstappen worden op Zandvoort ook verschillende races gereden. Verder is er een parade met supercars. Ook kunnen bezoekers in een simulator hun eigen racetechnieken verbeteren en kinderen kunnen racen op een kartbaan.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.