nederland

Vakantiegangers keren dinsdag terug uit Dubai

06 juni 2016Leestijd: 1 minuut

RIJSWIJK (ANP) – Een groep van 180 passagiers van de reisorganisaties TUI en Kras vliegt dinsdagmiddag na dagenlang oponthoud in Dubai terug naar Nederland. Alle passagiers worden teruggevlogen met een lijnvlucht van Emirates Airlines, aldus TUI maandagavond in een mededeling aan alle gedupeerde reizigers.

Naar verwachting komen zij dinsdagavond rond 20.00 uur aan op Schiphol.

De Nederlandse vakantiegangers zitten sinds zaterdagmiddag vast in het emiraat Dubai. Ze zouden die dag terugvliegen naar Amsterdam, maar wegens een defecte vleugelklep besloot de gezagvoerder van het toestel van reisorganisatie TUI vlak na het opstijgen terug te keren.

Sindsdien verblijft de groep Nederlanders in een hotel in Dubai. Zij beklaagden zich de afgelopen dagen over de slechte informatievoorziening rond de gedwongen verlenging van hun verblijf in het Midden-Oosten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.