nederland

‘Politiemol’ Mark M. onder voorwaarden vrij

01 juni 2016

DEN BOSCH (ANP) – De ‘politiemol’ Mark M. komt onder voorwaarden vrij. Hij heeft lang genoeg in voorarrest gezeten, zo besloot de rechtbank in Den Bosch woensdag. Hij moet wel zijn paspoort inleveren. M. zat acht maanden in voorarrest. Hij blijft vrij tot in mei volgend jaar zijn zaak inhoudelijk wordt behandeld.

De 29-jarige agent verscheen opnieuw voor de rechtbank, omdat hij politie-informatie zou hebben verkocht aan criminelen. Het zou gaan om duizenden documenten uit zo’n tien zaken. In de rechtbank werd duidelijk dat in mei volgend jaar een hele week is uitgetrokken voor de inhoudelijke behandeling van het proces.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.