nederland

LPG-wagon Breda gerepareerd

12 juni 2016Leestijd: 1 minuut

BREDA (ANP) – De LPG-wagon die in Breda twee weken lang kapot op het spoor stond is in de nacht van zaterdag op zondag gerepareerd. Het gevaarte moest overgetakeld worden op een nieuw onderstel. Het treinverkeer werd stilgelegd, maar kon zondag rond 11.00 uur worden hervat, maakte een woordvoerster van ProRail bekend.

De werkzaamheden verliepen volgens haar voorspoedig. Later op zondag zal, wanneer de dienstregeling het toelaat, de wagon worden weggehaald. De LPG-wagon met 58 ton LPG stond sinds 28 mei op het spoor bij Breda. Gevaar voor de omgeving is er niet geweest.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.