nederland

Jongen (12) verdronken tijdens uitje Sparta

05 juni 2016Leestijd: 1 minuut

ZOELEN (ANP) – Een 12-jarige jongen uit Sliedrecht is zaterdag verdronken toen hij was gaan zwemmen in een plas in het Gelderse Zoelen. Omstanders en hulpdiensten hebben hem gereanimeerd, waarna hij naar een ziekenhuis is gebracht. Daar is hij korte tijd later overleden. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

De jongen was samen met een grotere groep kinderen op pad. Het ging om een groep jeugdspelers van voetbalclub Sparta. Voor hen is slachtofferhulp geregeld.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.