nederland

A9 dicht bij Haarlem na ongeluk

05 juni 2016Leestijd: 1 minuut

LIJNDEN (ANP) – De A9 tussen Amstelveen en Alkmaar richting het noorden is zondagavond dicht door een ernstig ongeluk bij Haarlem, meldt de VerkeersInformatieDienst (VID).

In de bocht bij het Rottepolderplein is een auto op zijn kant terecht gekomen, meldde de politie. Hierin zaten vier personen die gewond zijn geraakt. Twee van hen zijn er ernstig aan toe zei de woordvoerder. Enkele personen zouden uit het voertuig zijn geslingerd.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk is ontstaan. Eerder meldde de VID nog dat er meerdere auto’s bij betrokken waren.

De VID verwacht dat de stremming nog enkele uren kan duren. Automobilisten die vanuit Amsterdam naar het noorden gaan, kunnen beter omrijden via de A8 richting Zaanstad.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.