nederland

A74 dicht na verzakking talud

02 juni 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – De A74 vanuit Duitsland is bij Venlo dicht. Door de overvloedige regen van de afgelopen dagen is daar is een talud weggespoeld en alle modder, stenen en zand zijn op de weg terechtgekomen. Het herstel gaat waarschijnlijk de hele dag duren. Het verkeer vanuit Duitsland moet omrijden door Venlo zelf.

Eerder donderdagochtend was ook de A73 richting Nijmegen afgesloten bij de Roertunnel. Er lagen takken en modder op de weg. Kort na 08.00 uur ging die weg weer open.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.