nederland

Olympiërs onthaald in Amsterdam

03 mei 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – De olympische sporters van Nederland worden op 23 augustus onthaald in Amsterdam. Op het evenemententerrein voor de Rai worden dan ook de mogelijke medaillewinnaars gehuldigd, maakte sportkoepel NOC*NSF dinsdag bekend.

Alle sporters die namens Nederland naar Rio gaan, krijgen een warm welkom in Amsterdam. Daar werden ook in 2008, na de Spelen in Peking, de sporters toegejuicht door het publiek. Na de laatste spelen, in 2014 in Sotsji, was Assen de ‘Welkom Thuis-stad’.

De Olympische Spelen duren tot en met 21 augustus.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.