nederland

Olifantje Madiba zorgt voor te grote drukte

05 mei 2016Leestijd: 1 minuut

HILVARENBEEK (ANP) – Het pasgeboren olifantje Madiba heeft donderdag voor grote drukte gezorgd bij het Safaripark Beekse Bergen. De toegangswegen naar het park raakten verstopt en de extra parkeertreinen vol. Het park riep mensen op om een andere dag naar het olifantje te komen kijken.

Meer dan 10.000 mensen kwamen donderdag naar Beekse Bergen, een van de drukste dagen ooit voor de Hilvarenbeekse attractie. Donderdag moesten bezoekers nog in de rij staan bij de stal om Madiba te kunnen zien, maar vrijdag is dat niet meer nodig; Madiba mag dan voor het eerst naar buiten. De verwachting is dat de babyolifant samen met moeder Punda en grote zussen Bongi en Pina-Nessi vanaf het middaguur buiten te zien zal zijn.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.