nederland

Lichaam vermiste 21-jarige Groninger gevonden

08 mei 2016Leestijd: 1 minuut

GRONINGEN (ANP) – Het lichaam van de vermiste Sjoerd van Eijk uit Groningen is zaterdagavond rond 20:00 uur in het water aan de Trompkade gevonden, meldt de politie op Twitter. Uit onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat het gaat om de 21-jarige man die sinds zaterdag 30 april werd vermist, na een avondje stappen.

De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.