nederland

Lang weekeinde vol werkzaamheden Utrecht CS

26 mei 2016

UTRECHT (ANP) – Treinreizigers moeten vanaf donderdagavond rekening houden met intensieve spoorwerkzaamheden rond Utrecht Centraal. Vanaf 20.00 uur tot zondagavond 29 mei ondervinden mensen op vrijwel alle trajecten van, naar en via Utrecht hinder. Ze krijgen te maken met extra reistijd, stelt ProRail.

Op meerdere trajecten rijden NS-bussen. Op andere trajecten kunnen reizigers per trein omreizen. Reizigers krijgen uitdrukkelijk het advies om van tevoren hun reismogelijkheden te checken via de Reisplanner.

De komende dagen werkt ProRail aan perrons, aan het spoor, de bovenleiding en het beveiligingssysteem. Het gaat om omvangrijke werkzaamheden op elf locaties aan beide kanten van Utrecht Centraal.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.