nederland

Grote brand in papierloods Scheemda

03 mei 2016Leestijd: 1 minuut

SCHEEMDA (ANP) – Een grote brand in een papierloods in Scheemda zorgt voor een enorme rookontwikkeling. Omwonenden in Scheemda maar ook in Heiligerlee moeten uit de rook blijven, de ramen en deuren dichtdoen en de ventilatiesystemen binnen uitzetten.

Wegen in de directe omgeving zijn afgezet. Er zijn veel hulpdiensten onderweg.

De loods staat aan de Zuidzijde in Scheemda.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.