nederland

Gewapende overval in snookercentrum

02 mei 2016Leestijd: 1 minuut

ZEVENBERGEN (ANP) – In Zevenbergen in de gemeente Moerdijk is in de nacht van zondag op maandag een snookercentrum aan de Zuidhaven overvallen door waarschijnlijk twee daders. Bij de gewapende overval is ook brand in het pand uitgebroken. De politie vermoedt dat de daders de brand hebben gesticht.

De overvallers gingen er met een nog onbekend geldbedrag in een auto vandoor. Een persoon die tijdens de overval in het pand aanwezig was, bleef ongedeerd. Hij wist te vluchten en kon een andere café-eigenaar waarschuwen die de politie en brandweer belde.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.