nederland

Brand in groot hotel in Den Haag

01 mei 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – In het The Hague Marriott Hotel in Den Haag, het voormalige Bel Air hotel, woedt zondagmiddag een grote brand. Het pand wordt ontruimd, aldus de brandweer. Over eventuele slachtoffers is nog niets bekend.

Het hotel ligt aan de Johan de Wittlaan in het stadsdeel Scheveningen, naast het Catshuis (de ambtswoning van de premier), het Gemeentemuseum en het hoofdkantoor van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW).

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.