nederland

Afsluitdijk bij Noord-Holland weer open

01 mei 2016Leestijd: 1 minuut

DEN OEVER (ANP) – Automobilisten hebben zondagmiddag enige tijd vastgestaan op de Afsluitdijk even voor Noord-Holland. Er was een technische storing aan de brug over de Stevinsluizen bij Den Oever, meldde Rijkswaterstaat.

Op de A7 op de Afsluitdijk liep volgens de ANWB de file uit de richting Friesland op tot 7 kilometer. Na ongeveer een uur was de storing verholpen en werd de weg weer vrijgegeven.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.