Thierry Baudet terecht

06 april 2016Leestijd: 1 minuut

RIJSWIJK (ANP) -Thierry Baudet is weer terecht. Baudet, een van de initiatiefnemers van het referendum, liet aan RTL Nieuws weten dat hij woensdagochtend ziek wakker werd. Inmiddels is hij weer op de been en heeft hij gestemd.

Baudet gaf dinsdag aan om 12.00 uur in de Amsterdamse Haarlemmerstraat te gaan stemmen, maar tot de teleurstelling van het verzamelde journaille bij de Posthoornkerk kwam de EU-criticus niet opdagen. Op Twitter ontstond woensdagmiddag spontaan de hashtag #whereisthierry. Baudet heeft de afgelopen tijd fel campagne gevoerd voor het referendum, en tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.