Purmerend en omgeving even zonder stroom

18 april 2016Leestijd: 1 minuut

PURMEREND (ANP) – Purmerend en omliggende plaatsen hebben zondagochtend even zonder stroom gezeten. Rond 8.00 uur viel bij ruim 12.000 huishoudens de stroom uit. De meeste huizen waren kort daarna weer aangesloten, maar voor een aantal huishoudens in Broek in Waterland duurde de problemen tot na het middaguur. Iets na 13.00 uur liet netbeheerder Liander weten dat de storing verholpen was.

De problemen waren in onder meer Purmerend, Alkmaar, Broek in Waterland en Zuiderwoude. De oorzaak is volgens Liander een uitgevallen transformator.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.