nederland

Ongeluk met ME-busje op A58

30 april 2016Leestijd: 1 minuut

ETTEN-LEUR (ANP) – Op de A58 ter hoogte van Etten-Leur is vrijdagavond een ME-busje in botsing gekomen met een personenauto. Hoeveel personen daarbij betrokken waren en of er gewonden zijn gevallen, is niet bekend.

De politie doet onderzoek en heeft daarvoor een deel van de weg afgezet. De VerkeersInformatieDienst (VID) waarschuwde daarop voor file op de A58 richting Bergen op Zoom bij Sint Willebrord.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.