nederland

Messentrekker afgetuigd door omstanders

30 april 2016Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – Een 39-jarige man uit Gouda die zaterdagmiddag in Rotterdam-Zuid een andere man in zijn arm had gestoken, heeft dat moeten bekopen met een flink pak slaag van omstanders.

Het slachtoffer stond bij een halte aan de Zuiderparkweg op de bus te wachten. Hij kreeg onenigheid met de Gouwenaar die een mes trok en toestak. Omstanders kwamen tussenbeide, waarop de verdachte naar de overkant van de weg vluchtte om daar in een net gearriveerde bus te stappen. Zover kwam het niet.

Twee omstanders beletten hem in de bus te stappen. Ze sloegen de dader met een tas met daarin een fles tegen het hoofd en schopten hem tegen zijn hoofd. Op het moment dat de politie kwam waren de twee al verdwenen. De man uit Gouda en het slachtoffer van de steekpartij zijn in een ziekenhuis behandeld. De verdachte zit vast.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.