nederland

Doorrijder fataal ongeluk peuter langer vast

29 april 2016Leestijd: 1 minuut

BREDA (ANP) – Het voorarrest van de achttienjarige verdachte die woensdagmiddag doorreed nadat hij een jongetje van drie in Breda had aangereden, is met twee weken verlengd. De peuter bezweek ter plekke in de Veurnestraat aan zijn verwondingen.

De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffertje doen. Het jochie werd waarschijnlijk tientallen meters meegesleurd door de auto, liet de politie eerder weten.

Volgens het Openbaar Ministerie wordt de jongeman verdacht van doodslag en het overtreden van de opiumwet. Verder kan een woordvoerster nog niet op de zaak ingaan. Wel zegt ze dat het onderzoek nog bezig is.

De verdachte meldde zichzelf woensdagavond bij de politie.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.