nederland

Waarschuwing voor gladde wegen

12 februari 2016Leestijd: 1 minuut

DE BILT (ANP) – Wie donderdagnacht op pad gaat moet rekening houden met gladde wegen. Door bevriezing van natte weggedeelten is het oppassen geblazen voor het verkeer. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor een groot deel van het land. Alleen in Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en het Waddengebied geldt de waarschuwing niet.

De gladheid houdt naar verwachting tot 10.00 uur vrijdagochtend aan.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.