nederland

Vier gewonden bij aanrijding Enkhuizen

14 februari 2016Leestijd: 1 minuut

ENKHUIZEN (ANP) – Door een aanrijding tussen twee auto’s op het Westeinde in Enkhuizen zijn zondagavond vier mensen gewond geraakt. De brandweer moest er aan te pas komen om een of meer slachtoffers te bevrijden. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldde de veiligheidsregio.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.