nederland

‘Verhuisplan voor kamp Heumensoord in april’

16 februari 2016Leestijd: 1 minuut

NIJMEGEN (ANP) – Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers COA komt in april met een verhuisplan voor de bijna 3000 asielzoekers die nu in tentenkamp Heumensoord bij Nijmegen wonen. De noodopvang voor vluchtelingen, die in oktober is geopend, gaat op 1 juni definitief dicht, aldus de gemeente Nijmegen dinsdag.

Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen sluit niet uit dat er elders in de regio Nijmegen een nieuwe noodopvang komt.

Heumensoord is de grootste noodopvang van Nederland.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.