Verdachte rellen Geldermalsen meldt zich

05 februari 2016Leestijd: 1 minuut

GELDERMALSEN (ANP) – De politie heeft donderdag een 52-jarige man aangehouden voor de rellen tijdens een raadsvergadering in Geldermalsen. De verdachte meldde zich bij de politie nadat hij zichzelf had herkend op beelden die dinsdagavond bij Opsporing Verzocht zijn uitgezonden. De man wordt verdacht van openlijke geweldpleging.

Woensdag meldden zich ook al een 54-jarige en een 49-jarige man op het bureau in Geldermalsen. Zij hadden al voor de uitzending van Opsporing Verzocht contact gezocht met de politie.

Er zijn nu in totaal ruim twintig verdachten aangehouden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.