nederland

Rutte spreekt burgemeester Dalfsen

23 februari 2016

DEN HAAG (ANP) – Premier Mark Rutte heeft dinsdag contact gehad met burgemeester Han Noten van Dalfsen. Bij die plaats botste dinsdagochtend een trein op een overstekende hoogwerker. De treinmachinist kwam daarbij om het leven.

Rutte meldt op Twitter dat hij heeft gesproken met Noten: ,,Hem sterkte gewenst en steun toegezegd”. De premier geeft verder aan dat zijn gedachten zijn ,,bij slachtoffer en gewonden”.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.