nederland

Portier gewond bij schietpartij Rotterdam

14 februari 2016Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – Bij een schietpartij bij een horecagelegenheid aan de Rotterdamse Coolsingel is zondagochtend een 23-jarige portier gewond geraakt aan zijn been. Er werd op de Rotterdammer geschoten nadat er ruzie was ontstaan in de zaak.

Hij had de ruziezoekers uit het café gezet. Een van de bezoekers uitte daarbij dreigementen. Hij keerde later terug met een wapen en schoot daarmee op de beveiliger. Het slachtoffer moest met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis.

De verdachte is volgens de politie op de vlucht geslagen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.