nederland

Politie-auto total loss na aanrijding

07 februari 2016Leestijd: 1 minuut

VELP (ANP) – Een stilstaande politie-auto is zaterdagavond op de A348 bij Velp total loss gereden door een achteropkomende auto. Dat meldde de politie zondag.

Het voertuig stond met werkende zwaailichten op de rijbaan ter beveiliging van een plek waar een ongeluk was gebeurd, waarbij een gewonde was gevallen. Een 78-man uit Dieren reed vervolgens met hoge snelheid op de politieauto in. De man bleek niet onder invloed, maar de politie heeft wel zijn rijbewijs ingenomen en een rijvaardigheidsonderzoek gelast. Bij die aanrijding raakte niemand gewond.

De politie-auto was splinternieuw en had nog maar 700 kilometer op de teller.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.