nederland

‘Machinist trein Dalfsen overleden’

23 februari 2016

DALFSEN (ANP) – De machinist van de passagierstrein die dinsdagochtend bij Dalfsen is gekanteld na een botsing met een hoogwerker, heeft het ongeluk niet overleefd. Dat meldt de regionale zender RTV Oost. De Veiligheidsregio en vervoerder Arriva konden het overlijden niet bevestigen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.