nederland

Lichaam aangetroffen in woning Ossendrecht

16 februari 2016Leestijd: 1 minuut

OSSENDRECHT (ANP) – Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een lichaam ontdekt in een woning in Ossendrecht (Noord-Brabant). Omwonenden hadden volgens de politie alarm geslagen nadat ze rond 1.30 uur schoten hadden gehoord.

De politiemensen ontdekten de overleden persoon kort na de melding. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekendgemaakt. Rechercheurs onderzoeken wat precies is voorgevallen in het huis aan het Burgemeester van Gilshof. De omgeving is afgezet.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.