nederland

Haagse woningen ontruimd wegens gaslek

15 februari 2016

DEN HAAG (ANP) – In de Jan de Weertstraat in Den Haag zijn maandag twintig woningen ontruimd in verband met een gaslek. Het lek kon snel gedicht worden, maar in tien huizen is nog wel het gas afgesloten, meldt netbeheerder Stedin. Het is nog niet duidelijk wanneer iedereen terug mag naar huis en er weer gas is.

De lekkage ontstond bij werkzaamheden aan het riool.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.