nederland

Grote brand op industriegebied Staphorst

08 februari 2016Leestijd: 1 minuut

STAPHORST (ANP) – In de Secretaris Trooststraat in Staphorst woedt maandagavond brand in een bedrijfspand. Volgens de Veiligheidsregio IJsselland gaat het om een zeer grote brand. Mogelijk gaat het om brandstichting. Op Burgernet is het publiek gevraagd uit te kijken naar twee mannen die daarvan worden verdacht.

Door de rookontwikkeling is het treinverkeer tussen Zwolle en Meppel stilgelegd. Er rijden nu bussen, meldt de NS.

De Secretaris Trooststraat ligt op een industrieterrein in Staphorst. De brand is begonnen in een loods.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.