nederland

Dodelijk ongeval op A18 bij Doetinchem

20 februari 2016Leestijd: 1 minuut

DOETINCHEM (ANP) – Bij een ernstig auto-ongeluk op een afrit van de A18 bij Doetinchem zijn twee mensen om het leven gekomen. Op de kruising Europaweg botsten twee auto’s met ieder twee inzittenden op elkaar. De twee anderen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is volgens een woordvoerster van de politie niet duidelijk hoe ernstig gewond zij zijn.

Op de plaats van het ongeluk zijn veel hulpdiensten aanwezig, waaronder een traumahelikopter. Het is niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Een auto is door de klap van de weg geraakt. De politiewoordvoerster kon nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers. De familie van de overledenen moeten daarnaast eerst geïnformeerd worden.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. De afrit van de A18 is afgesloten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.