nederland

Dode bij schietpartij in Amsterdam

17 februari 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Bij een schietincident in Amsterdam is woensdagavond een dode gevallen. Dat gebeurde rond 22.45 uur op de Oostelijke Handelskade, in de buurt van club Panama. De politie is bezig met een groot onderzoek.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.