Hoe denken partijen grip op migratie te krijgen?

27 september 2023Leestijd: 1 minuut
het logo

In deze aflevering van podcast Elke Week gaan Geerten Waling en Sam Verbeek met Nederland redacteur Gertjan van Schoonhoven in gesprek over een thema dat de Nederlandse politiek en samenleving sterk bezighoudt: migratie.

Gertjan van Schoonhoven deelt zijn inzichten over de verschillende benaderingen en opvattingen van politieke partijen aangaande migratiebeleid. Hierbij kijkt hij naar de voorgestelde plannen en strategieën van deze partijen en hoe deze de toekomst van migratie in Nederland kunnen vormgeven. Het gesprek belicht niet alleen de beleidsmatige aspecten, maar ook de onderliggende principes en waarden die de partijen hanteren bij het vormen van hun standpunten over migratie.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."