In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: vertrouwen in overheid daalt

02 november 2021

Emotioneel

De Belastingdienst kreeg er een Programmamanager Emotioneel Herstel Toeslagen bij. Wat die gaat doen, moet nog worden uitgewerkt. ‘In ­essentie gaat het erom dat de gedupeerden van het kinderopvangtoeslagschandaal hun leven weer kunnen oppakken,’ zegt Olaf Simonse (51), oud-Programmamanager Wijzer in geldzaken bij het ministerie van Financiën, die de functie gaat vervullen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.