In Groningen Premium Corner

Na Scherpenzeel Haren alsnog zelfstandig?

19 oktober 2021

Villadorp Haren is nog altijd een aantrekkelijke woonplaats. Maar de opgelegde fusie met Groningen en Ten Boer in 2019, tegen de wil van de lokale bevolking, roept nog altijd woede op. Sterker, Stichting Burgercomité Haren wil nu dat de herindeling alsnog wordt teruggedraaid, zegt voorzitter Gustaaf Biezeveld (74) tegen Carla Joosten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.