In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: straks dokter in het parlement

14 september 2021Leestijd: 2 minuten

Werkdruk

De Tweede Kamer krijgt de ­beschikking over een bedrijfsarts, een psycholoog en een huisarts. Die laatste is bedoeld voor Kamerleden uit de regio die acute zorg nodig hebben. Dat heeft Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) laten weten. Het plan past in haar voornemen om iets te doen aan de hoge uitval onder Kamerleden door een burn-out. De Tweede Kamer heeft al een bedrijfsarts voor ambtelijk personeel. Voor Kamerleden nog niet. Die kan er nu komen wegens aangenomen aanpassingen op de Wet Schadeloossteling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.