Johan Remkes Premium Corner

Hakken uit het zand in de kabinetsformatie

08 september 2021Leestijd: 4 minuten

De woensdagmiddag aangetreden VVD-informateur Johan Remkes moet de vastgelopen coalitievorming vlot trekken. Twee jaar geleden bracht hij als hoofd van een staatscommissie voorstellen naar buiten die weinig aandacht trokken, maar die nu kunnen helpen de impasse te doorbreken. Eric Vrijsen over Remkes’ pleidooi voor een minderheidskabinet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.