In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: de niet onthulde politieke kunst

01 september 2021Leestijd: 2 minuten

Kunst

Zonder officiële onthulling trok de Tweede Kamer aandacht met opvallende kunst in de tijdelijke huisvesting B67. Kunstenaar Jos de Putter verzamelde klei van Groningen tot Zeeland en bewerkte die om brokken rechtop te kunnen zetten. ‘Het zegt: dit is de aarde, hier ben ik. Ik nodig uit om naar de aarde te kijken,’ zei hij in AD. Hij hoopt de Kamer te stimuleren na te denken over de relatie mens en planeet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.